EQ Event – First Level

Op 22 maart vindt het eerste EQuality Event plaats. Een event waarbij we bewust aandacht vragen voor gelijkheid.

Het EQ Event – First Level vindt plaats in Club PIP, een unieke, artistieke locatie op het BINK36 terrein in Den Haag, waar al menig spectaculair feest heeft plaatsgevonden.

Bezoekers van het EQuality Event worden getrakteerd op een avond vol opzwepende beats, oogverblindende visuals en diverse kunstwerken. Minimal, progressive, electro, techno en latin/urban house zijn de dance-genres die in de eerste zaal centraal staan. In de tweede zaal exposeren verschillende kunstenaars kunstwerken met daarin hun visie op gelijke behandeling.

De avond staat geheel in het teken van gelijkheid. We zetten EQsamples in de spotlights, zodat zij anderen kunnen inspireren. Meld jouw EQsample aan en kom dansen voor EQuality!

Bestel hier je tickets!

 

Bekijk hier het volledige programma en alle artiesten.

Programma

Share
Volg EQ:
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Google Plus
EQuality op Facebook
EQuality was live.
EQuality

Kennismakingsdag met #EQFamily in Popradar Den Haag ... Lees meerLees minder

5 days ago  ·  

EQuality is met Jimmy Smit.
EQuality

We zijn klaar voor ons nieuwe project! Zien we alle rappers/zangers/zangeressen/producers om 14.00u bij Popradar Den Haag ... Lees meerLees minder

5 days ago  ·  

EQuality voelt zich feestelijk.
EQuality

Waaaaahhhhhtttt!!! 1 van onze #Coach en #Beatproducer is Will Iam a.k.a #WILLSKR8. Hij werkt hard aan nieuwe beats voor het #EQfamily album. Denk jij dat je deze beat kan bemachtigen op het album? kom volgend week Zaterdag 16 februari naar onze kennismakingsdag om 14uur in Popradar Den Haag!!!!!
www.facebook.com/events/2009759505805558/
... Lees meerLees minder

2 weeks ago  ·  

EQuality voelt zich enthousiast met Jimmy Smit en Marcel V Oosterom bij Popradar Den Haag.
EQuality

Popradar Den Haag staat ook voor gelijkheid! Samen starten wij 16 februari a.s met ons nieuwe muzikale project. Alle talentvolle Haagse jongeren zijn van harte welkom om mee te werken aan een inspirerend album!
Blijf ons volgen voor meer informatie😀
#gelijkheid
#album
#zang #rap #Dj #beats #jong #tallent
... Lees meerLees minder

2 weeks ago  ·  

Vandaag was #EQuality te gast op Houtrustschool . Een zeer inspirerende dag met veel #EQsamples hier op school. De Kids hebben een kijkje mogen nemen achter de schermen van EQuality en hebben met elkaar een vette beat mogen maken. Jimmy-D
#gelijkheid #basisschool #Dj #producer #educatie
... Lees meerLees minder

1 month ago  ·