Steun EQuality

Stichting EQuality is een initiatief van een enthousiaste, gedreven groep mensen. Samen zetten wij ons in om het doel van de stichting te realiseren. Voor de evenementen en activiteiten die EQuality organiseert om gelijkheid onder de aandacht te brengen, zijn wij afhankelijk van samenwerkingsverbanden en steun van anderen!

Je kunt stichting EQuality op verschillende manieren steunen:

Sponsoring in natura

Zie je voor jezelf een mogelijkheid je diensten, ideeën of goederen te combineren met de doelen en activiteiten van EQuality? Of zie je een mogelijkheid een samenwerking aan te gaan met EQuality? Neem dan contact met ons op via info@equalityevents.nl .

Financiële sponsoring

Bedrijven, ondernemers of andere belanghebbenden kunnen EQuality financieel ondersteunen met een bedrag van minimaal € 50,-. Hiermee krijgt jouw logo een plek op onze website onder de pagina ‘Partners’ met een link naar je eigen webpagina.
Voor overige sponsormogelijkheden kun je contact opnemen met ons via info@equalityevents.nl

Donatie

Sta je achter de doelen van EQuality en wil je ons financieel ondersteunen bij het verwezenlijken van onze activiteiten en evenementen? Dan is er de mogelijkheid een bedrag over te maken op ons rekeningnummer NL94 INGB 0006 3635 65 t.n.v. Stichting EQuality.

Share
Volg EQ:
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Google Plus
Laatste EQsamples
EQuality op Facebook
EQuality was live.
EQuality

Kennismakingsdag met #EQFamily in Popradar Den Haag ... Lees meerLees minder

5 days ago  ·  

EQuality is met Jimmy Smit.
EQuality

We zijn klaar voor ons nieuwe project! Zien we alle rappers/zangers/zangeressen/producers om 14.00u bij Popradar Den Haag ... Lees meerLees minder

5 days ago  ·  

EQuality voelt zich feestelijk.
EQuality

Waaaaahhhhhtttt!!! 1 van onze #Coach en #Beatproducer is Will Iam a.k.a #WILLSKR8. Hij werkt hard aan nieuwe beats voor het #EQfamily album. Denk jij dat je deze beat kan bemachtigen op het album? kom volgend week Zaterdag 16 februari naar onze kennismakingsdag om 14uur in Popradar Den Haag!!!!!
www.facebook.com/events/2009759505805558/
... Lees meerLees minder

2 weeks ago  ·  

EQuality voelt zich enthousiast met Jimmy Smit en Marcel V Oosterom bij Popradar Den Haag.
EQuality

Popradar Den Haag staat ook voor gelijkheid! Samen starten wij 16 februari a.s met ons nieuwe muzikale project. Alle talentvolle Haagse jongeren zijn van harte welkom om mee te werken aan een inspirerend album!
Blijf ons volgen voor meer informatie😀
#gelijkheid
#album
#zang #rap #Dj #beats #jong #tallent
... Lees meerLees minder

2 weeks ago  ·  

Vandaag was #EQuality te gast op Houtrustschool . Een zeer inspirerende dag met veel #EQsamples hier op school. De Kids hebben een kijkje mogen nemen achter de schermen van EQuality en hebben met elkaar een vette beat mogen maken. Jimmy-D
#gelijkheid #basisschool #Dj #producer #educatie
... Lees meerLees minder

1 month ago  ·